Антени

Антени Iridium 9575 Extreme

Page
per page
Set Descending Direction
Page
per page
Set Descending Direction

Външните антени за сателитни телефони са най-вече необходими, когато използвате вашия сателитен телефон под прикритие или на закрито. Но дори ако използвате вашето сателитно устройство на открито, инвестирането в антена Iridium 9555 или всякаква външна антена за сателитни телефони може да ви спести много разочарования. Сателитните сигнали могат да се повишават и намаляват в зависимост от различни фактори, като метеорологичните условия. И когато свързаността е критична за вашите комуникационни нужди, никога не подценявайте силата на солиден, силен сигнал за максимална производителност.

Предимства от използването на външна антена

Използването на преносима спомагателна антена Iridium, независимо къде се намирате, носи предимството на подобрената сила на сигнала. Докато сателитните телефони имат вградени антени, външните антени са много по-чувствителни за повишено улавяне и приемане на сигнала. Ако сигналът на сателитния телефон падне под две чертички, качеството на разговора е значително засегнато.

Ако се опитвате да използвате услуги за данни на телефона си, имате нужда от поне четири ленти, за да използвате услугата. Външните сателитни телефонни антени предоставят по-добри и по-надеждни услуги за глас и данни с по-малко спадове на сигнала, което означава, че прекарвате по-малко време във връзка с разговора си, което намалява разходите ви за разговори.

Избор на външна антена

Ако не искате да правите компромис с безопасността и надеждността, инвестирането във външна антена означава, че можете да разчитате на вашата сателитна услуга от всяка точка на света. Независимо дали имате нужда от антена Iridium 9505a или външна антена Iridium 9575, ще трябва да вземете предвид вашите изисквания за мобилност и обхвата на вашия бюджет.

Фиксирани външни антени

Антените могат да бъдат постоянно фиксирани на отдалечено място, за да предлагат постоянен достъп до подобрена свързаност. Тези външни антени са съвместими с повечето устройства Iridium за достъп до сателитната мрежа на Iridium.

  • Монтирани антени като моделите Beam Mast и AeroAntenna могат да бъдат постоянно монтирани на отдалечено място или на плавателен съд с кабел, свързан към телефона Iridium.

  • Пасивната антена Iridium AD510-1 и активната антена Iridium AD511 са устройства с висока производителност за среди, където са необходими по-дълги кабели на фиксирани места.

  • Аксесоарите с двоен режим като Beam Dual Mode / Iridium GPS антената са подходящи за излагане на тежки среди, които изискват функция за проследяване за GPS-базирани устройства.

Преносими външни антени

Външните магнитно монтирани антени предлагат удобството за лесно закрепване и откачане на външна антена към превозно средство или друга магнитна повърхност. Това са най-добрите опции за преносимост и за използване при поискване.

  • Лека и лесна за транспортиране, Iridium 9555 / 9575 Extreme външна магнитна монтирана антена е идеална, когато сте в движение, като същевременно поддържа безпроблемна сателитна връзка за нуждите на глас и данни.

  • Преносимата спомагателна антена Iridium 9575 Extreme / 9555 / 9505A помага за подобряване на вашето сателитно приемане с помощта на удобна антена с джобен размер Съвместима с най-новите телефони Iridium, това е идеално за хора, които са постоянно в движение.

  • Iridium Beam magnetic patch антената е специално направена за наземна употреба или междинна инсталация, която може да се използва с всякакви Iridium устройства.

Category Questions

Satellite phones require line of sight to the satellite to connect. They do not have enough transmit power to go through walls etc. 

We suggest a Docking Station with an RJ11 port, this enables you to connect a cordless phone to the docking station and roam freely indoors. 

This type of installation requires an antenna mounted at the highest point possible on the roof. We would need to know what length cable to provide as well, the proper size is needed to ensure signal propagation, this is a vital aspect of the install. 

... Read more
Your Question:
Customer support