E1

Wide-area digital transmissionsfacilitet, der overvejende anvendes i Europa, og som transporterer data med en hastighed på 2,048 Mbit/s.

E3
Wide-area digital transmissionsfacilitet, der overvejende bruges i Europa, og som transporterer data med en hastighed på 34.368 Mbit/s.

Jordstation
Udtrykket, der bruges til at beskrive kombinationen af antenne, lavstøjsforstærker (LNA), down-konverter og modtagerelektronik. bruges til at modtage et signal transmitteret af en satellit. Earth Station-antenner varierer i størrelse fra 2 fod til 12 fod (65 centimeter til 3,7 meter) i diameter, der bruges til tv-modtagelse, til så stor som 30 meter i diameter, som nogle gange bruges til international kommunikation. Den typiske antenne, der bruges til INTELSAT-kommunikation, er i dag 13 til 18 meter eller 40 til 60 fod.

Ekko-annullerer
Et elektronisk kredsløb, der dæmper eller eliminerer ekkoeffekten på satellittelefoniforbindelser. Ekkoundertrykkere erstatter i vid udstrækning forældede ekkoundertrykkere.

Ekko effekt
En tidsforsinket elektronisk afspejling af en højttalers stemme. Dette er stort set elimineret af moderne digitale ekko-dæmpere.

Formørkelse
Når en satellit passerer gennem linjen mellem jorden og solen eller jorden og månen.

Eclipse beskyttet
Refererer til en transponder, der kan forblive tændt under en formørkelsesperiode.

El/Az
En antennemontering giver uafhængige justeringer i højde og azimut.

Kant af dækning
Grænse for en satellits definerede tjenesteområde. I mange tilfælde er EOC defineret som værende 3 dB ned fra signalniveauet ved strålecentret. Modtagelse kan dog stadig være mulig ud over -3dB-punktet.

EIRP
Effektiv isotropisk udstrålet effekt - Dette udtryk beskriver styrken af signalet, der forlader satellitantennen eller den transmitterende jordstationsantenne, og bruges til at bestemme C/N og S/N. Sendeeffektværdien i enheder af dBW er udtrykt ved produktet af transponderens udgangseffekt og forstærkningen af satellitsendeantennen.

Højde
Den opadgående hældning til en satellitantenne målt i grader, der kræves for at rette antennen mod kommunikationssatellitten. Hvornår. rettet mod horisonten, er højdevinklen nul. Hvis den blev vippet til et punkt direkte over hovedet, ville satellitantennen have en højde på 90 grader.

Encoder
En enhed, der bruges til elektronisk at ændre et signal, så det kun kan ses på en modtager udstyret med en speciel dekoder.

Energispredning
En lavfrekvent bølgeform kombineret med basisbåndssignalet før modulation for at sprede FM-signalets spidseffekt over den tilgængelige transponderbåndbredde for at reducere potentialet for at skabe interferens til jordbaserede kommunikationstjenester.

EOL
End of Life af en satellit.

Ækvatorial bane
En bane med et plan parallelt med jordens ækvator.

ESC
Engineering Service Circuit - 300-3.400 Hertz voice plus teletype (S+DX) kanal, der bruges til jordstation-til-jord-station og jordstation-til-driftscenter-kommunikation med henblik på systemvedligeholdelse, koordinering og generel systeminformationsformidling. I analoge (FDM/FM) systemer er der to S+DX-kanaler tilgængelige til dette formål i 4.000-12.000 Hertz-delen af basebåndet. I digitale systemer er der en eller to tilgængelige kanaler, som normalt kaldes til et 32 eller 64 Kbps digitalt signal og kombineres med jordstationens trafik digital bitstrøm. Moderne ESC-udstyr interfacer med enhver blanding af analoge og digitale satellitbærere, såvel som backhaul jordbaserede forbindelser til det lokale omstillingscenter.

Eutelsat
European Telecommunications Satellite Organisation, som har hovedkvarter i Paris, Frankrig. Det leverer et satellitnetværk til Europa og dele af Nordafrika og Mellemøsten.

We can't find products matching the selection.

Category Questions

Your Question:
Customer support