Gevinst
Et mål for amplifikation udtrykt i dB.

GE American
Dette er et stort amerikansk selskab, der leverer satellitsystemer til indenlandsk kommunikation. Har ejerskab i nogle internationale satellitter.

Geostationær
Refererer til en geosynkron satellitvinkel med nulhældning. så satellitten ser ud til at svæve over et sted på jordens ækvator.

Geostationær overførselsbane
Denne bane er i ækvatorialplanet. Denne type kredsløb har en elliptisk form med en perigeum på 200 km og en apogeum på 35870 km.

Geosynkron
Clarkes cirkulære kredsløb over ækvator. For en planet på størrelse med jorden og massen er dette punkt 22.237 miles over overfladen.

Gigahertz (GHz)
En milliard cyklusser i sekundet. Signaler, der fungerer over 3 Gigahertz, er kendt som mikrobølger. over 30 GHz er de kendt som millimeterbølger. Når man bevæger sig over millimeterbølgerne, begynder signaler at antage Iightwaves karakteristika.

Global Beam
Et antenne-down-link-mønster, der bruges af Intelsat-satellitterne, og som effektivt dækker en tredjedel af kloden. Globale stråler er rettet mod midten af Atlanterhavet, Stillehavet og Det Indiske Ocean af de respektive Intelsat-satellitter, hvilket gør det muligt for alle nationer på hver side af havet at modtage signalet. Fordi de transmitterer til et så bredt område, har globale stråletranspondere betydeligt lavere EIRP-output på jordens overflade sammenlignet med et amerikansk indenlandsk satellitsystem, som kun dækker det kontinentale USA. Derfor har jordstationer, der modtager globale strålesignaler, brug for antenner, der er meget større i størrelse (typisk 10 meter og derover (dvs. 30 fod og opefter).

Gregoriansk Dual-reflektor antennesystem, der anvender en paraboloid hovedreflektor og en konkav ellipsoidal subreflektor.

Globalstar
Et mobilt satellitsystem, der implementerer et netværk af 48 satellitter for at skabe en global tale- og datatjeneste. Dette system understøttes af Qualcomm, Loral og Alcatel.

G/T
En værdi for en kombination af antenne og lavstøjsforstærker udtrykt i dB. "G" er systemets nettoforstærkning, og "T" er systemets støjtemperatur. Jo højere tal, jo bedre er systemet.

Vagtkanal
Tv-kanaler er adskilt i frekvensspektret ved at adskille dem adskillige megahertz fra hinanden. Denne ubrugte plads tjener til at forhindre de tilstødende tv-kanaler i at forstyrre hinanden.


We can't find products matching the selection.

Category Questions

Your Question:
Customer support